שילוב הטעמים מאד מיוחד העוגה קצרה המון מחמאות גם לא מחובבי הפירות.
בתגובות יש פירוט של הכנת הגלי ואיך שמים מעל העוגה
תבנית בקוטר 24
מתכון:
לבסיס
3 ביצים
חצי כוס סוכר
25 גרם חמאה מומסת(ניתן להמיר לרבע כוס שמן)
גרידה מחצי לימון
3 כפות קוקוס
2 כפות קורנפלור
להקציף היטב את הביצים עם הסוכר לקצף יציב ונוקשה
מוסיפים את שאר החומרים ומקציפים עוד דקה..
שופכים לתבנית ואופים בחום 170 מעלות 17 דקות.
מוס למון גראס:
500 גרם שמנת מתוקה
5 עשבים של למון גראס
שקית פודינג ווניל
4 שקיות סוכר ווניל
3/4 כוס חלב(חד פעמי קר)
מרתיחים שמנת אחת עם העשבים 5 דקות ומניחים להתקרר היטב(רצוי במקרר)
מוציאים את העשבים ומקציפים את 2 שמנת המתוקה עם שאר החומרים לתערובת יציבה.
שופכים מעל העוגה.
קופסת שימורים של אפרסקים:
חותכים את האפרסקים לרצועות דקות.
ג’לי בטעם משמש:
חבילת ג’לי
כוס וחצי מים רותחים
שופכים את הגלי למים הרותחים ומערבבים היטב מניחים קצת להצטנן ושופכים בכף מעל העוגה חצי מתערובת הגלי לא את הכל.