עוגת אפרסקים עם מוס למון גראס

5.6K

שילוב הטעמים מאד מיוחד העוגה קצרה המון מחמאות גם לא מחובבי הפירות.
בתגובות יש פירוט של הכנת הגלי ואיך שמים מעל העוגה
תבנית בקוטר 24
מתכון:
לבסיס
3 ביצים
חצי כוס סוכר
25 גרם חמאה מומסת(ניתן להמיר לרבע כוס שמן)
גרידה מחצי לימון
3 כפות קוקוס
2 כפות קורנפלור
להקציף היטב את הביצים עם הסוכר לקצף יציב ונוקשה
מוסיפים את שאר החומרים ומקציפים עוד דקה..
שופכים לתבנית ואופים בחום 170 מעלות 17 דקות.
מוס למון גראס:
500 גרם שמנת מתוקה
5 עשבים של למון גראס
שקית פודינג ווניל
4 שקיות סוכר ווניל
3/4 כוס חלב(חד פעמי קר)
מרתיחים שמנת אחת עם העשבים 5 דקות ומניחים להתקרר היטב(רצוי במקרר)
מוציאים את העשבים ומקציפים את 2 שמנת המתוקה עם שאר החומרים לתערובת יציבה.
שופכים מעל העוגה.
קופסת שימורים של אפרסקים:
חותכים את האפרסקים לרצועות דקות.
ג’לי בטעם משמש:
חבילת ג’לי
כוס וחצי מים רותחים
שופכים את הגלי למים הרותחים ומערבבים היטב מניחים קצת להצטנן ושופכים בכף מעל העוגה חצי מתערובת הגלי לא את הכל.

 
Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close