עוגת מוס אייס פקאן

4.3K

אני כל כך אוהבת אייס פקאן שהחלטתי לתרגם
את כל הטוב הזה לעוגה
השתמשתי בפקאן סיני ולא ניתן להחליף לאגוז אחר
תבנית 22 גובה 6
מתכון:
בסיס קראנץ פקאן:
100 גר’ עוגיות טחונות דק
60 גר’ פקאן סיני חתוך גס
60 גר’ חמאה מומסת
מוס וניל:
8 גר’ ג’לטין מומס ב40 מ”ל מים
100 גר’ שוקולד לבן מומס
כפית תמצית וניל
500 מ”ל שמנת מתוקה 38%
כף דבש
כף פודינג וניל
אייס פקאן:
100 גר’ שוקולד חלב מומס
50 מ”ל שמנת מתוקה
חצי כפית קפה שחור(אפשר כפית נס קפה שטוחה)
100 גר’ פקאן סיני שבור לחתיכות קטנות
אופן ההכנה:
בסיס קראנץ פקאן:
מערבבים את כל חומרי הבסיס
משטחים בתבנית
אופים בחום 170 מעלות בטורבו 15 דקות
אייס פקאן:
מחממים את השוקולד השמנת והקפה
ומצננים
מוסיפים את שברי הפקאן ומערבבים היטב
מוס וניל:
מקציפים את השמנת מתוקה למרקם יוגורט יציב
מוסיפים את השוקולד הדבש תמצית וניל ופודינג
ומערבבים בתונועות עטיפה עד שהכל נטמע
ממסים את הגלטין ועושים הוואת מרקמים
לוקחים מעט ממסת השמנת מתוקה ומערבבים היטב עם הגלטין
(הגלטין צריך להיות חמים לא רותח ולא חם)
מוסיפים את הכל למוס וניל ומקציפים במיקסר במהירות גבוהה דקה
יוצקים מעל את האייס פקאן
משיישים קלות (סיבוב אחד בלבד)
יוצקים לתבנית
ומקפיאים לילה
ניתן לזלף מעל קצף




Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close