עוגת מוס מסקרפונה ולוטוס

2.9K

זאת עוגה הצגה
והכי מהירה שתכינו
לא ניתן להמיר את אחוזי השומן כי אין
בעוגה ג’לטין והיא חייבת יציבות
לתחתית השתמשתי בפתי בר בטעם קרמל
ולא עוגיות לוטוס על מנת לעדן את הטעמים
תבנית 26/24
מתכון:
לתחתית קראנץ:

240 גר'(שרוול) פתי בר בטעם קרמל טחון דק
100 גר’ חמאה מומסת
מוס מסקרפונה:
500 מ”ל שמנת מתוקה 38%
200 גר’ מסקרפונה
200 גר’ שמנת חמוצה 27%
30 מ”ל חלב (רבע כוס-חשוב לדייק אם תוסיפו יתר על המידה העוגה לא תתייצב)
כפית תמצית וניל
2.5 כפות פודינג וניל
100 גר’ סוכר(מי שאוהב מתוק שישים 150 גר’)
אופן ההכנה:
תחתית קראנץ:

מערבבים את החמאה וההפתי בר משטחים בתבנית
ואופים בחום 165 מעלות בטורבו 17 דקות
מקררים היטב
מוס מסקרפונה:
מקציפים את השמנת מתוקה למרקם יציב ומניחים בצד
את המסקרפונה,שמנת חמוצה,וניל,סוכר,חלב ופודינג
טורפים היטב למרקם חלק מאד(התערובת תצא סמיכה וכבדה וזה בסדר)
מאחדים בפעמיים בתנועות עטיפה בין השמנת מוקצפת לתערובת המסקרפונה
יוצקים לתבנית ומקפיאים חצי שעה
ממיסים 3 כפות לוטוס
(ניתן להמיס על הגז על אש נמוכה לא יותר מדקה וערבוב תמידי)
יוצקים מעל העוגה
מכניסים למקרר להתייצבות
תוך 3 שעות העוגה יציבה

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close