עוגת קראנץ עם קרם קפה

633

זה בעצם סוג של חטיף טעים וממכר
תבנית 30*30
מתכון:
500 גרם פיצפוצי אורז ללא סוכר
300 גרם שוקולד מריר
200 גרם שוקולד חלב
200 גרם חמאה
רבע כוס שמן
קרם קפה:
500 מ”ל שמנת מתוקה
3/4 כוס פולי קפה מסוג קולומביה
(אם אין שימו כף נס קפה)
2 כפות פודינג ווניל
2 שקיות סוכר ווניל
חצי כוס חלב
אופן ההכנה:
להמיס את כל השוקולדים עם החמאה והשמן לתערובת חלקה
לשפוך לתוך פיצפוצי השוקולד לערבב היטב ולשטח היטב בתבנית
קרם קפה
לשבור מעט את הפולי קפה בעזרת כוס
ע”מ לשחרר את הארומה מהם
להרתיח עם השמנת מתוקה 10 דקות
לסנן את השמנת ולהכניס למקפיא
להתקררות שעה
כשהשמנת קרה היטב מקציפים עם הפודינג
סוכר ווניל והחלב לקצף יציב(לא נוקשה)
לשטח מעל פיצפוצי האורז
ולהכניס למקרר למשך 4 שעות
להוציא לפרוס לריבועים
לפדר כל ריבוע באבקת קקאו אכותי

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close