מנה חגיגית אהובה על כולם
במקום פפריקה חריפה ניתן לשים מתוקה למי שלא אוהב חריף
מתכון:
3 כרעיים
למרינדה:
בצל סגול גדול חתוך לרצועות דקות
4 שיני שום קצוצים גס
כוס טריאקי
כף פפריקה חריפה
חצי כף מלח
כף סילאן
כף רסק עגבניות
3/4 כוס מים
צרור כוסברה קצוצה גס
3 בטטות קטנות חצויות
אופן ההכנה:
בסיר סוטאג’ מטגנים את הבצל
מוסיפים את כל החומרים
ומבשלים 10 דקות
מניחים את העוף על הצד עם העור
ומבשלים עוד 10 דקות
הופכים מניחים את הבטטות
מכניסים לתנור במכסה סגור
ואופים בחום 190 מעלות בטורבו 40 דקות
מורידים את המכסה וצולים עוד 40 דקות