פאדג’ גבינה ולוטוס

12.5K

זאת עוגת גבינה המנצחת!
למה?
כי היא כל כך נימוחה ולא משנה במה
תטעו במתכון היא תמיד תצא רכה נימוחה וטעימה
בגלל שאין בה שום עמילנים
היא לא מצריכה שום דיוק מיוחד מלבד זמן אפיה
ניתן להחליף את הלוטוס בריבת חלב או ריבת תות
היא משתבחת יום אחרי ואפילו יומיים אחרי
קלה כל כך להכנה שגם מי שתמיד מפחד להכין עוגות גבינה
איתה הוא יצליח
תבנית 22 גובה 8
מתכון:
לבסיס
90 גרם חמאה רכה
2 כפות אבקת סוכר
2 שקיות סוכר ווניל
2 חלמונים(את החלבונים תשמרו לקרם גבינה)
100 גרם קמח
90 גרם קרונפלור
גרידת לימון(אופציונלי)
לקרם גבינה:
225 גרם גבינת שמנת
500 גרם גבינה 9%
200 גרם שוקולד לבן
200 מ”ל שמנת מתוקה
חצי כוס סוכר
2 חלבונים
4 ביצים
קרם שמנת לוטוס:
250 מ”ל שמנת 38%
2 שקיות סוכר ווניל
כפית פודינג ווניל
2 כפיות לוטוס מומסות
אופן ההכנה:
לבסיס
מקרימים את החמאה אבקת סוכר,סוכר ווניל
וגרידת לימון,לאחר מכן מוסיפים את החלמונים
וממשיכים לערבב עד שהחמאה נהפכת לקרם חלק
מוסיפים את היבשים ומערבבים עד שמתגבש בצק
מקמחים קלות את הידיים והבצק מגבשים לכדור
ומשטחים בתבנית אפיה
אופים בחום 170 מעלות בטורבו כ22 דקות
קרם גבינה:
מוציאים את הקלתית שהיא חמה מהתנור
מורחים לוטוס בעזרת כפית
(הלוטוס ימס בגלל שהקלתית חמה)
מכינים את קרם הגבינה:
מרתיחים את השמנת
מוסיפים את השוקולד הלבן ומניחים בצד 10 דקות
עד שהוא ימס, לאחר מכן מערבבים היטב עד שמתקבל
גנאש חלק
שמים בקערת המערבל את הגבינות הסוכר הביצים והחלבונים
מערבבים היטב ומוסיפים את גנאש שוקולד לבן
ומערבבים לתערובת חלקה ונוזלית מאד
שופכים את התערובת לתבנית
ואופים בחום 125 מעלות בטורבו כשעה וחצי או שעתיים
מוציאים בתום האפיה
מקררים ומזלפים את קרם השמנת לוטוס
קרם שמנת לוטוס:
מקציפים את השמנת למרקם יוגורט רך מאד
מוסיפים את הלוטוס,סוכר והפודינג
וממשיכים להקציף לקצף יציב
ניתן לזלף מעל העוגה

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close