קינוח אישי קליל ומרשים לסיום הסעודה בליל הסדר
יש גרסת פרווה וגרסה חלבית
אתם מחליטים על גודל הקינוח תלוי איזה גודל תסרטטו על נייר האפיה.
הפבלובות נשמרות יפה בתוך קופסא שבוע ימים
ורצוי לזלף סמוך להגשה את המילוי.
בחרתי פירות יער כי הצבע הוא ניגוד ללבן ויוצר אפקט מדהים
10 פבלובות בינוניות
מתכון:
230 גרם חלבונים(בערך 5 חלבונים-בהמשך יצא פוסט של אלפחורס כשר לפסח שתוכלו להשתמש בחלמונים)
230 גרם סוכר
230 גרם אבקת סוכר(מוסיפים רק בסוף בתנועות קיפול)
אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לפחות 8 דקות לקצף יציב ונוקשה
מוסיפים את אבקת הסוכר בתנועות קיפול.
מסרטטים על נייר האפיה עיגולים באיזה גודל שתירצו
אני ממליצה על קוטר של קורצן עגול 4 ס”מ(זה יראה לכם קטן אבל מספיק בהחלט כי הקינוח מתוק)
מחממים תנור לחום 70 מעלות בטורבו ואופים 3 שעות ליבוש.
מילוי:
2 שמנת מתוקה
1 שמנת חמוצה בגודל רגיל
שקית פודינג ווניל
חצי כוס סוכר
מקציפים הכל ביחד 10 דקות
ומזלפים יפה בתוך הפבלובה
לפרווה-
2 ריץ
שקית פודינג ווניל
כוס חד פעמי קר חלב קוקוס/סויה ואם אין כשר לפסח אז מים.
רוטב פירות יער:
כוס של לקט פירות יער חצי כוס סוכר רבע כוס מים מרתיחים הכל ביחד רבע שעה עד שהכל מסמיך.