את הפחזניות האלה ניתן להכין לאחר ארוחה בשרית
המתכון כל כך מדוייק שאין מצב שלא תצליחו
חשוב להקפיד על ההוראות אל תעגלו פינות
בחומרים סטיה הכי קטנה והם לא יצאו לכם
מתכון:
200 גרם נטורינה
200 מ”ל חלב סויה/קוקוס/שקדים
180 מ”ל מים
2 שקיות סוכר ווניל
300 גרם קמח
כף דבש
כפית מלח
5 ביצים
אופן ההכנה:
ממיסים את הנטורינה עם החלב מים סוכר מלח ודבש
מוסיפים את הקמח בבת אחת
מכבים את הגז ומערבבים היטב
מעבירים את התערובת למיקסר עם וו גיטרה
וממשיכים לערבל עד שהתערובת מאד חלקה
והצטננה.
מוסיפים כל פעם ביצה בהפרש של 2 דקות
מעבירים לשק זילוף עם צנטר משונן מס’ 8
מזלפים פחזניות קטנות(הן תופחות באפיה)
ואופים בחום 150 מעלות בטורבו שעה
קצפת וניל:
300 מ”ל שמנת צמחית
2 כפות סוכר
2 כפות פודינג ווניל
רבע כוס חלב סויה
מקציפים עד שהתערובת יציבה ולא נוקשה
חותכים את החלק העליון מזלפים סוגרים מעל
ומפדרים באבקת סוכר