העוגיות האלה ממכרות בטירוף
מלבד לכרסם אותם סתם ככה
ניתן להגיש סלט חסה ובסמוך
להגשה לפורר את העוגיות מעל
תבנית תנור
מתכון:
כוס גרעיני חמניה
כוס אגוזי מלך קצוצים גס מאד
כוס גרעיני דלעת
כוס שקדים פרוסים
לרויאל:
חצי כוס מייפל
2 כפות גדושות סוכר חום כהה
רבע כוס שמן
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים ביחד
משטחים בתבנית תנור עם נייר אפיה
טיפ:
בעזרת כף משטחים את המסה לכל התבנית חשוב
שתהיה שכבה דקה,לא נורא אם יש חורים
באפיה הם מתאחדים,ככל שהשכבה דקה ויש חורים
ככה הם יצאו קריספיים.
אופים בחום 170 מעלות בטורבו 13 דקות
מוצאים מהתנור מצננים 4 דקות
בעזרת סכין חותכים למרובעים
ממשיכים לתת להם להתקרר לחלוטין ואז חותכים
איפה שסימנתם.
הפירורים שיצאו לכם ניתן לנשנש ככה סתם או להוסיף ליוגורט