שמרים במילוי בראוניז

6.5K

בראוניז זאת העוגה האהובה עליי
ולצרף אותה לעוגת שמרים זאת בכלל
חגיגה מושלמת
המתכון רשום גם פרווה וגם חלבי
5 רולדות:
מתכון:
מילוי בראוניז:
250 מ”ל שמנת מתוקה
300 גרם שוקולד מריר
חצי כוס קקאו אכותי
חצי כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
150 גרם נטורינה/חמאה
2 ביצים
3 כפות קורנפלור
כף קמח
לפיזור מעל
400 גרם עוגיות טחונות
(לא משנה הטעם)
בצק שמרים:
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
גרידה מלימון שלם
3 ביצים
חלמון אחד
3/4 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
חצי כוס שמן
כוס וחצי מים
סירופ סוכר:
כוס סוכר
כוס וחצי מים
כף מיץ לימון סחוט טבעי
להרתיח 10 דקות
אופן ההכנה:
מתחילים מהבראוניז כי הוא חייב קרור
להתייצבות
ממיסים את כל החומרים
למעט הביצים והקורנפלור
לאחר מכן מוסיפים את הביצים והקורנפלור
מערבבים לתערובת חלקה
מסננים ומכניסים למקפיא חצי שעה
או למקרר שעה וחצי עד שזה מתייצב
ונח למריחה
בצק שמרים:
לשים את כל חומרי הבצק 10 דקות
מתפיחים חצי שעה
מחלקים את הבצק ל5 חלקים
מניחים 10 דקות
מרדדים כל עיגול למרובע
מורחים מהמילוי שכבה נדיבה
מפזרים מעל עוגיות חמאה
מגלגלים לרולדה
מקפיאים חצי שעה
מוציאים חותכים לחצי
ומגלגלים כמו בורג
מתפיחים שעה
מורחים ביצה
אופים בחום 190 מעלות 18 דקות
מוציאים ומורחים סירופ סוכר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close