שמרים במילוי קרם שקדים הדרים

4.7K

אפשר להכין מהבצק רולדות
או שושנים או צורת רוגאלך
למילוי ניתן להוסיף
אגוזים,שוקולד ציפס, שברי פיסטוק קלוי
18 שושנים
או 6 פסים עוגות
מתכון:
בצק:

קילו קמח חלה של נפלאות
30 גר’ שמרים יבשים
2 שקיות סוכר וניל
גרידה מלימון אחד
כוס סוכר
כפית שטוחה מלח
2 חלמונים
2 ביצים
200 גר’ מזולה רכה(אפשר חמאה)
350 מ”ל מים (כוס וחצי)
מילוי שקדים הדרים:
200 גר’ אבקת סוכר
100 גר’ קמח
200 גר’ אבקת שקדים
כף תמצית וניל
גרידה מ2 לימונים
גרידה מתפוז אחד גדול
200 גר’ חמאה/ מרגרינה שיהיו רכות
3 ביצים לארג’
אופן ההכנה:
לשים את כל חומרי הבצק 13 דקות
מתפיחים חצי שעה
מחלקים לכדורים בגודל 100 גר’
ונותנים מנוחה רבע שעה
מילוי קרם שקדים
מכניסים את כל החומרים למעבד מזון
ומערבבים בפולסים עד שנוצרת משיחה חלקה
ונוחה למריחה.
פותחים כל עיגול למרובע
מורחים כמות נדיבה מהקרם שקדים
מגלגלים לרולדה ארוכה
חותכים באמצע ומגלגלים לבורג
סוגרים בקצוות כמו בייגל
מניחים בתבנית אפיה
מתפיחים שעה
מורחים בחלבון(נשאר לכם מהחלמונים)
מפזרים מעל שבבי שקדים מולבנים
אופים בחום 240 מעלות בטורבו 12 דקות
מורחים סירופ סוכר

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close