שרבט תפוז

6.6K

קינוח מרענן אחרי הארוחה..זה עדיף בעיני מעוגות מוס כבדות..
אפשר להשתמש באיזה פרי שרוצים..תותים..אננס רק תטחנו לפני..
מתכון:
4 תפוזים סחוטים
חצי כוס סוכר(חד פעמי חם)
זה יוצא בערך כוס וחצי
לימון אחד סחוט(מחזק את טעם התפוז)
גרידה מתפוז אחד
כפית ג’לטין מומס עם רבע כוס מים
מחממים את מיץ התפוז והלימון לא מרתיחים!!
מוסיפים את הגלטין(אחרי שהגלטין נח בצד 20 דקות עם המים)
מערבבים היטב עד שהגלטין ממוס מוסיפים את השמנת מתוקה.
מעבירים למעבד מזון לעירבוב נוסף שופכים לקערה ומקפיאים לילה.
מוציאים יום למוחרת מהמקפיא מעבירים שוב למעבד מזון ומערבבים 4 דקות.
מחזירים למקפיא שוב לכשעה מוציאים או מזלפים או פשוט שופכים לכוסות ומקפיאים.
250 גרם שמנת מתוקה/אפשר ריץ
(המתכון בהשראת הבלוגרית מיה מרום)

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close