חיתוכיות פאי אגוזים ומייפל

7.8K

אפשר להכין את החיתוכיות כפאי שלם בתבנית 24
ניתן להמיר איזה אגוזים שרוצים
רינג 30*40
מתכון:
בצק:

300 גר’ קמח תופח(2 כוסות+2 כפות)
30 גר’ אבקת שקדים(קמח שקדים)2 כפות
200 גר’ חמאה/מרגרינה קרה וחתוכה לקוביות
60 גר’ אבקת סוכר (3 כפות)
ביצה
מילוי:
150 גר’ אגוזי מלך קצוצים גס
170 גר’ אגוז פקאן קצוץ גס
100 גר’ חמאה/מרגרינה
100 מ”ל מייפל(חצי כוס)
כוס סוכר חום כהה
2 שקיות סוכר וניל
רבע כוס שמנת מתוקה/צמחית
אופן ההכנה:
מכניסים את כל החומרים למעבד מזון מלבד הביצה
ומעבדים לפרורים לאחר מכן מוסיפים את הביצה ומערבבים שוב
עד לקבלת בצק
מרדדים את הבצק בין שתי ניירות אפיה לגודל הרינג
ומכניסים למקפיא לרבע שעה
מוציאים מהמקפיא לתנור ואופים בחום
170 מעלות בטורבו 20 דקות
מילוי:
ממיסים את החמאה/מרגרינה מורידים מהגז
מוסיפים את המייפל,סוכרים והשמנת וטורפים היטב
מוסיפים את האגוזים ומערבבים עד שכל האגוזים נטמעו
בתערובת
שופכים מעל הבצק האפוי ומשטחים בעזרת כף
מחזירים לתנור לאפיה נוספת של 20 דקות

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close