פאי אגוזים ללא גלוטן

4.8K

ניתן את החיתוכיות לאפות כפאי או בתבנית מרובעת
ולחתוך לחיתוכיות
תבנית פאי 24
רינג מרובע 27*30
או תבנית אלומניום בינונית
מתכון:
בצק פריך:

220 גר’ קורנפלור/קמח תפו”א
150 גר’ פקאן
2 שקיות סוכר וניל
כף סוכר
שקית אבקת אפיה
ביצה
150 גר’ חמאה/מרגרינה קרה מאד חתוכה לקוביות
טופינג אגוזים
150 גר’ פקאן
150 גר’ אגוז מלך
3/4 כוס סוכר חום
80 גר’ חמאה/מרגרינה
כף דבש
כפית נס קפה
2 כפות שמנת מתוקה/חלב שקדים
אופן ההכנה:
בצק פריך:

מכניסים את כל היבשים למעבד מזון ומערבבים דקה
מוסיפים את החמאה וממשיכים לעבד לפירורים
מוסיפים את הביצה וממשיכים עד שמתגבש בצק
מעבירים את הבצק בין שתי ניירות אפיה ומרדדים
מסדרים בתבנית
טופינג אגוזים:
קוצצים את כל האגוזים לחתיכות גסות
מחממים את החמאה/סוכרים קפה,דבש,שמנת
עד שהכל נמס
יוצקים לאגוזים מערבבים ושופכים מעל הבצק
אופים בחום 170 מעלות בטורבו 35 דקות
מקררים היטב וניתן לחתוך לחיתוכיות.

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close