אחת העוגות הכי קלות הכל בקערה אחת
לערבב וזהו יוצאת אוורירית בטירוף
2 תבניות אנגלישקייק או תבנית 24
מתכון:
לנוזלים:
3 ביצים
150 מ”ל שמן 3/4 כוס
240 מ”ל (כוס מיץ תפוזים טבעי)
כף קונפיטורת תפוז או כף דבש או כף סוכר אנוורטי
3/4 כוס סוכר
ליבשים:
2 כוסות קמח תופח(280 גרם)
גרידת תפוז
לתערובת האגוזים:
3/4 כוס אגוזים קצוצים מלך או פקאן
כפית קנמון
מייפל לזילוף בסוף האפיה
אופן ההכנה:
טורפים בעזרת מטרפה את כל הנוזלים ביחד
את היבשים מוסיפים לנוזלים ומערבבים לתערובת
חלקה
ערבוב יתר יגרום לעוגה להיות חנק
לשפוך לשתי תבניות אנגליש קייק
לפזר מעל את תערובת האגוזים
ולאפות בטורבו בחום 160 מעלות 30 דקות
כשהעוגה יוצאת מהתנור לשפוך מעליה קצת מייפל