בצל ממולא בבשר פירות יבשים בסירופ רימונים

7.6K

מאכל חגיגי שמקשט את השולחן והחיך
טעים בטירוף וקל מאד להכנה
מתכון:
4 בצלים בינונים
מילוי:
500 גרם בשר מס 2 טחון
בצל בינוני מגורד דק
שזיפים,משמשים,קצוצים דק
50 גרם צנוברים
כף מלח
חצי כפית קנמון
קורט פלפל שחור טחון
כף שטוחה כרכום
רוטב:
חצי כוס שמן
כף תרכיז רימונים
2 כפות סילאן
4 שיני שום פרוס
כף מלח
פלפל שחור מעט
כף פפריקה חריפה
חצי כף כרכום
כוס וחצי מים רותחים
אופן ההכנה:
מקלפים את הקליפה של הבצל
חורצים לאורך הבצל חתך
מרתיחים את הבצלים רבע שעה
מקררים היטב ומקלפים כל עלה
מילוי:
מערבבים את כל חומרי מילוי היטב
ממלאים את הבצלים ומניחים בסיר כשהחתך כלפי מטה
רוטב:
מרתיחים את כל החומרים רבע שעה
מסדרים יפה את הבצל בפנים
ומבשלים חצי שעה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close