בחורף אני אוהבת כל סוגי השמרים והפעם גביניות עם מלית טעימה ופשוטה להכנה.
מתכון לבצק:
חצי קילו קמח
כף שמרים
חצי כף גלוטן
ביצה אחת
חלמון אחד
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן(חד פעמי קר)
1כוס וחצי מים (חד פעמי קר)
ללוש הכל 10 דקות ולהתפיח שעה.
מילוי גבינה:
250 גרם גבינה לבנה
חצי סוכר
חלמון
2 כפות פודינג ווניל
גרידת לימון (לא חובה).
לערבב הכל ביחד עד שנוצר משחה חלקה.
למלא את הגביניות להתפיח חצי שעה.
למרוח מעל חלמון וקצת חלב.
את הגביניות אופים בחום גבוהה 220 מעלות למשך 10 דקות.
תסתכלו בתמונות להמשך ההכנה.