עוגה הצגה לכל אירוע
נימוחה רכה וטעימה בטירוף
בניגוד לרוב עוגות השכבות שלפעמים
המראה שלהם שובה אבל בפועל השכבות יבשות
ע”מ שיצאו לכם שכבות מדוייקות
אני שופכת את התערובת לתבנית תנור
ואז קורצת בעזרת רינג את הגודל הרצוי
תבנית תנור
רינג גודל 22
אופן ההכנה:
שכבת טורט:
6 ביצים מופרדות
חצי כוס סוכר
שקית פודינג שוקולד
כף קקאו אכותי
כף קמח
קצפת:
500 מ”ל שמנת מתוקה 38% שומן
2 כפות פודינג ווניל
2 שקיות סוכר וניל
דובדבנים מסוכרים
(אני השתמשתי באמרנה מסוכר)
אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף נוקשה
מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים לפי הסדר
את החלמונים(ומטמיעים) פודינג,קמח,קקאו
לערבב בתנועות קיפול ולשפוך
לתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה משומן בתרסיס שמן
אופים בחום 160 מעלות בטורבו 15 דקות (שימו לב שזה אפוי )
מקררים היטב וקורצים בעזרת רינג
2 עיגולים ומהקצוות קורצים חתיכות ולהרכיב פזאל לעיגול נוסף
קצפת:
מקציפים את השמנת למרקם יוגורט
מוסיפים את שאר החומרים
ומקציפים למרקם יציב אך לא נוקשה
מעבירים לשק זילוף עם צנטר משונן גודל 10
הרכבה:
מניחים עיגול בתוך רינג כשמסביב שקף
מזלפים קצף, מניחים מעל דובדבני אמרנה
שמים עוד שכבה של עיגול שוב מזלפים
סוגרים עיגול אחרון מזלפים יפה קצפת
מגרדים שוקולד מקשטים
מכניסים את העוגה למקרר להתייצבות שעתיים