חיתוכיות שוקולד ציפס גנאש שוקולד ושטרוייזל אגוזים

7.6K

עוגה קלה נימוחה וטעימה בטירוף שאהובה על כולם
את ההשראה קיבלתי מחברתי הדר פלדמן שהתחשק לה עוגה עם מילוי שוקולדי טעים
25 חיתוכיות
תבנית 20*30
מתכון:
לבצק שוקולד ציפס:
200 גרם חמאה קרה
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
2 חלמונים(את החלבונים תשמרו לשטרוייזל)
2 שקיות סוכר ווניל
כף סוכר חום
חצי כוס שוקולד ציפס
מילוי גנאש:
250 מ”ל שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד חלב
ביצה אחת
כף פודינג ווניל
שטרוייזל אגוזים:
כוס אגוזי מלך
כוס אגוזי לוז קלויים
(ניתן להשתמש באיזה אגוזים שאוהבים)
חצי כוס סוכר
2 חלבונים(שנשארו מהבצק הנ”ל)
אופן ההכנה:
בצק שוקולד ציפס:
מכניסים למעבד מזון את
החמאה הקרה,הקמח,אבקת אפיה,הסוכר
ומערבבים בפולסים מוסיפים את החלמונים וממשיכים לערבב קלות
מוסיפים את השוקולד ציפס ומערבבים חצי דקה
לוקחים את הבצק ומרדדים בין 2 ניירות אפיה
מכניסים אותו לתבנית ומסדרים בעזרת הידיים בתחתית התבנית
אופים בחום 170 מעלות בטורבו 15 דקות
מילוי גנאש:
ממיסים את השוקולד והשמנת לתערובת חלקה
מורידים מהגז ומוסיפים את הפודינג והביצה ומערבבים היטב
שופכים מעל הבצק האפוי
שטרוייזל אגוזים:
טוחנים את 2 סוגי האגוזים לתערובת חלקה
מוסיפים את הסוכר והחלבונים ומערבבים היטב

התערובת יוצאת דביקה רצוי לשמן את הידיים
מכניסים את התערובת בין 2 ניירות אפיה מפדרים קצת בקמח ומרדדים
לוקחים מין התערובת ומניחים מעל מילוי השוקולד בטלאים
מחזירים לתנור ואופים עוד 25 דקות

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close