טורט ליים יוגורט ושוקולד לבן

5.5K

עוגה טעימה בזכות שילוב טעמים מנצח
מעל זילפתי קרם יוגורט עם שוקולד לבן
אפשר גם לזלף גנאש שוקולד לבן במקום
תבנית 24
מתכון:
5 ביצים
כוס סוכר
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ לימון (לסחוט לימון 1 ולהשלים לחצי עם תוספת מים)
גרידה מלימון אחד
גביע יוגורט(150 גרם)
כף פודינג ווניל
100 גרם שוקולד לבן מגורד
2 כוסות קמח
קרם יוגורט:
יוגורט(150 גרם)
100 גרם שוקולד לבן
3 שקיות סוכר ווניל
3/4 כוס חלב
כף גדושה פודינג ווניל
אופן ההכנה:
מקציפים את הביצים שלמות עם כוס סוכר
במשך 8 דקות לקצף יציב ונוקשה
מנמיכים את מהירות המקסר למינימום ומוסיפים
לפי הסדר הבא
שמן,מיץ לימון,גרידת לימון,יוגורט
את כל היבשים עם מערבבים ביחד עם השוקולד המגורר
ומכניסים ב2 פעמים לתערובת בתנועות עטיפה
להזהר לא לשבור את הנפח
שופכים לתבנית משומנת ואופים
בחום 155 מעלות בטורבו במשך 35 דקות
קרם יוגורט:
ממיסים על הגז שוקולד לבן,חלב,יוגורט וסוכר הווניל
לתערובת חלקה(להזהר לא להרתיח את התערובת)
לאחר שהתערובת חלקה מוסיפים כף גדושה פודינג ווניל
ומערבבים היטב מחזירים את התערובת לגז ומבשלים
עוד חצי דקה עד שהתערובת קצת מסמיכה
שופכים לתוך שקית זילוף ומזלפים מסביב לעוגה

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close