כנאפה

6.8K

כנאפה זה אהבה לפעמים התירוץ להגיע
לכותל עובר דרך מחנה יהודה בשביל הכנאפה חח
תמיד שהייתי מגיעה למחנה יהודה היו לי דרישות
משלי לכנאפה יותר גבינה יותר קריספי פחות סירופ
בשביל זה הייתי עומדת בתור אחרונה כי ככל שזה בגז על
להבה נמוכה ככה זה יצא יותר קריספי
מחבת קוטר 24
מתכון:
350 גרם שערות קדאיף
150 גרם חמאה מומסת
מילוי:
350 גר גבינת ריקוטה
100 גרם פתיתי מוצרלה
סירופ:
כוס סוכר
כוס מים
כפית מיי ורדים
פיסטוקים קלויים קצוצים גס מאד
אופן ההכנה:
השלב הראשוני והכי חשוב זה לפתוח את שערות
הקדאיף לשערה אחת אחת זאת קצת עבודה אבל זה משתלם
להוסיף את החמאה המומסת ולערבב היטב היטב עד שכל
השערות משוחות בחמאה
מרפדים חצי מהתערובת במחבת(חשוב שהמחבת יהיה מטפלון)
מהדקים את התערובת היטב
מורחים את הריקוטה באמצע ומעל מפזרים
את הפתיתים
סוגרים מעל את הקדאיף שנותר
מהדקים היטב גם בצדדים
מחממים על להבה בינונית
במשך 5 דקות ומורידים את הלהבה
וכך מבשלים 15 דקות עד שהתערובת השחימה מלמטה
הופכים לצלחת ומחזירים בצד ההפוך למחבת
ומבשלים היטב עוד 15דקות
בתום הבישול שופכים סירופ
מפזרים פיסטוקים קלויים קלות
ומגישים חם לשולחן

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close