מגולגלות במילוי שוקולד ותמרים

4.1K

את המתכון הזה לקחתי מהשף אורן גירון
אחרי שתכינו את המגולגלות האלה כבר לא תרצו שום מתכון
לא ניתן להמיר לפרווה
באתר יש מגוון מתכוני פרווה
מתכון:
480 גר קמח
5 גרם אבקת אפיה(כפית)
50 גר סוכר
כפית משחת וניל
200 גר חמאה קרה חתוכה לקוביות
250 מ”ל שמנת מתוקה 38% שומן
מילוי:
200 גר שוקולד לבן
100 גר שוקולד מריר
50 גר שמן קנולה
100 גר טחינה גולמית
35 גר אבקת קקאו אכותית
כפית קנמון
250 גר ממרח תמרים
אופן ההכנה:
מילוי:
ממיסים את השוקולדים,השמן,לתערובת חלקה
מוסיפים את הטחינה ומערבבים שוב
מוסיפים את התמרים והקנמון ומערבבים היטב
לתערובת חלקה
מניחים במקרר עד שהבצק מוכן
רצוי שהמילוי לא יהיה במקרר יותר מרבע שעה
עכי אז הוא יתקשה
בצק:
במעבד מזון שמים חמאה,קמח,אבקת אפיה וסוכר טוחנים
לפרורים עדינים
מוסיפים את הוניל והשמנת ומעבדים לבצק
מעבירים למשטח מעט מקומח
מחלקים ל4 חלקים
מרדדים בין שתי ניירות אפיה
מורחים מהמילוי מגלגלים
חורצים מלמעלה מעט
ואופים בחום 170 מעלות בטורבו
25 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close