עוגיות פריכות למי שאוהב את טעם החלבה והטחינה
לחיזוק הטעם אפשר להוסיף למסה 3 כפות של שומשום קלוי
40 עוגיות
מתכון:
200 גר’ חמאה רכה
300 גר’ קמח+2 כפות
שקית אבקת אפיה
כף תמצית וניל
100 גר’ אבקת סוכר
250 גר’ טחינה גולמית(כוס)
אןפן ההכנה:
מכניסים את כל החומרים לקערת המקסר
ולשים עם וו גיטרה עד שמתגבש בצק
(לא ללוש מידי)
קורצים עיגולים בגודל 16 גר’
מניחים על תבנית אפיה
(רצוי למעוך את הכדורים לקבל צורה עגולה שטוחה)
אופים בחום 175 מעלות בטורבו 18 דקות
ניתן לפדר מעט אבקת סוכר