עוגיות מרוקאיות

20.2K

זה המתכון הכי טעים והכי פריך שאני מכירה
מי שרוצה יכול לשים שומשום בפנים (חצי כוס)
אני השמטתי כי לא אוהבים אצלי.
המתכון חלבי ניתן להמיר לפרווה
מתכון:
קילו קמח
3 אבקת אפיה
150 גרם סוכר(כוס)
250 גרם חמאה רכה
240 מ”ל שמן
240 מ”ל מיץ תפוזים אמיתי(זה מאד מומלץ אל תוותרו)
3/4 כוס קוקוס
אופן ההכנה:
לשים את כל החומרים במיקסר עם הוו גיטרה
מכניסים כל פעם חלק מהבצק למכונה הידנית
ומוציאים עוגיות באיזה גודל שאתם רוצים
אופים את העוגיות בחום 150 מעלות בטורבו
(התנור שלי חזק יתכן ובתנור שלכם תצטרכו לאפות ב170 מעלות)
במשך 17 דקות

במכונה הידנית מקבלים חלק דומה.
את החלק שבתמונה קונים בנפרד
זאת הצורה שבה אני עושה את העוגיות
הן יוצאות דקות ויפות

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close