עוגיות שוקולד ציפס מטריפות

7.2K

עוגיות אלה על בסיס שמן והן בכל זאת יוצאות
פריכות בטירוף
ניתן איזה אגוז שרוצים לשים בפנים
רצוי לקלות טיפה את האגוזים על מנת שיצאו פריכים
עם ארומה של האגוז
מתכון:
2 ביצים
3/4 כוס סוכר דמררה (150 גרם)
2 שקיות סוכר וניל
3/4 כוס שמן (200 מ”)
280 גרם קמח
שקית אבקת אפיה
רבע כפית סודה לשתיה
50 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות
50 גרם שוקלד לבן חתוך לקוביות קטנות
50 גרם שוקולד חלב חתוך לקוביות
כוס אגוזי מלך חתוכים גס מאד
אופן ההכנה:
לערבב את הביצים,סוכרים,שמן לתערובת חלקה
להוסיף את שאר החומרים לערבב
עד שמתגבש בצק
לגלגל עיגולים להניח בתבנית תנור
ולאפות בחום 165 מעלות בטורבו 12 דקות בלבד

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close