זאת העוגת גבינה הכי טעימה שאני מכירה
איו בה שום תחכום רק להיצמד למתכון
הצלחה מובטחת בהחלט
תבנית 22
מתכון:
לתחתית:
180 גר’ בסקויטים טחונים דק
80 מ”ל חמאה מומסת
מילוי גבינה:
4 ביצים שלמות
200 גר’ סוכר (כוס)
675 גבינת שמנת 25% (3 גביעים)
150 גר’ שוקולד לבן
120 מ”ל שמנת מתוקה 38%
2 שקיות סוכר וניל או כף תמצית וניל
קרם שמנת:
גביע שמנת חמוצה 27%
2 כפות סוכר
אופן ההכנה:
מערבבים את הבסקויטים והחמאה
משטחים בתבנית
מילוי גבינה:
ממיסים את השוקולד הלבן והשמנת ביחד
מקציפים את הביצים שלמות עם הסוכר
לתערובת תפוחה
מוסיפים את גבינת השמנת וגנאש השוקולד הלבן
ממשיכים להקציף על מהירות גבוהה כדקה בערך
יוצקים בתבנית
..לוקחים 2 מגבות דקות מרטיבים אותם
סוחטים ומלפפים מסביב לתבנית
(אל תדאגו בחום נמוך לא קורה כלום)
אופים בחום 125 מעלות בטורבו שעה ו40 דקות
בתום האפיה מוצאים ומקררים בשיש
מכניסים לילה לקרור
קרם שמנת:
מערבבים את השמנת והסוכר היטב
יוצקים מעל העוגה
אופים בחום 160 מעלות 5 דקות