עוגת פיסטוק מסקרפונה ושוקולד לבן

4.9K

בעוגה הזאת הכל מתחיל ונגמר במחית
פיסטוק אכותית מאד היא זאת שתקבע את טעם העוגה
ניתן לקנות בחנויות מתמתחות לאפיה בקשו מחית שעשויה מ100% פיסטוק
תבנית 24/26
מתכון:
טורט פיסטוק:

6 ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר
100 גר’ שוקולד לבן
80 מ”ל שמנת מתוקה
40 גר’ פיסטוק קלוי קצוץ
3 כפות שטוחות קמח תופח(40 גר’)
מוס מסקרפונה/פיסטוק:
400 מ”ל שמנת מתוקה 38%
200 גר’ מסקרפונה
200 גר’ שמנת חמוצה 9%
שקית פודינג וניל (80 גר’)
כפית תמצית וניל
חצי כוס סוכר
70 גר פיסטוק קלוי קצוץ
כף מחית פיסטוק
גנאש שוקולד לבן/פיסטוק:
100 גר’ שוקולד לבן
80 מ”ל שמנת מתוקה
כפית מחית פיסטוק
לקישוט מעט פיסטוק קלוי קצוץ
אופן ההכנה:
טורט פיסטוק
ממיסים את השוקולד עם השמנת לתערובת חלקה
מקציפים את החלבונים עם הסוכר
לקצף יציב מאד
מנמיכים את מהירות המקסר מוסיפים את החלמונים
השמנת והשוקלד
מוסיפים את הקמח מערבבים קלות
יוצקים לתבנית ומעל מפזרים את הפיסטוקים
אופים בחום 160 מעלות בטורבו 25 דקות או עד שהקיסם יוצא יבש
מוס מסקרפונה:
טורפים בקערה
מסקרפונה,שמנת חמוצה,סוכרים,מחית פיסטוק ופודינג וניל לתערובת מאד חלקה
(היא תהיה לכם יציבה מידי וזה בסדר זה מה שיחזיק את המוס ללא ג’לטין)
מקציפים את השמנת מתוקה לקצף יציב מאד
מאחדים בין התערובות בתנועות עטיפה
מוסיפים את הפיסטוקים מערבבים קלות
יוצקים מעל הטורט ומכניסים למקפיא עד שהגנאש מוכן
גנאש פיסטוק:
ממיסים הכל ביחד למעט הפיסטוקים הקצוצים
יוצקים מעל העוגה בעזרת הנעת העוגה דואגים
שהגנאש יגיע לכל הקצוות
מפזרים מעט פיסטוקים מלמעלה
ומכניסים לילה למקרר להתייצבות


Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close