קראנץ פקאן סיני מוס שמנת גנאש בלונדי

13K

עוגה מיוחדת ויפה להגשה
טעמים של קראנץ פקאן סיני ומוס שמנת נימוח מבפה
ניתן להחליף בכל אגוז שתרצו או במקום שוקולד בלונדי אפשק שוקולד לבן
אך שילבתי טעמים שיתאימו לפקאן סיני
תבנית 22
מתכון:
קראנץ פקאן סיני
:
180 גר’ בסקויטים טחונים דק
100 גר’ חמאה מומסת
כפית שטוחה נס קפה
60 גר’ פקאן סיני חתוך גס
מוס שמנת:
400 מ”ל שמנת מתוקה 38
200 מ”ל שמנת חמוצה 27%
200 מ”ל שמנת חמוצה 9%
כף תמצית וניל
80 גר’ פודינג וניל (שקית)
100 גר’ סוכר(חצי כוס)
(מי שאוהב מתוק ישים כוס סוכר 200 גר’)
גנאש בלונדי:
90 מ”ל שמנת מתוקה 38%
100 גר’ שוקולד בלונדי בטעם קרמל
60 גר’ פקאן סיני חתוך גס
אופן ההכנה:
מערבבים היטב את הבסקויטים,החמאה והנס קפה לתערובת פירורית דביקה
מוסיפים את הפקאן משטחים בתבנית
אופים בחום 165 מעלות בטורבו 15 דקות
מוס שמנת:
טורפים בקערה שמנת חמוצה ,וניל ,סוכר ,פודינג וניל
מקציפים את השמנת מתוקה לקצף יציב
מאחדים בין התערובות בתנועות קיפול
יוצקים לתבנית ומכניסים למקרר עד שהגנאש מוכן
גנאש בלונדי:
מחממים את השמנת יוצקים מעל השוקולד
מערבבים לתערובת חלקה
(רצוי לבלנדר עם מוט בלנדר)
מוסיפים את הפקאן סיני
יוצקים מעל המוס
מכניסים לילה להתייצבות

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close