קובה סלק ללא גלוטן

933

איזה כייף שאנו נמצאים בתקופה שהחידושים בתחום המזון
עולים על כל מציאות
מי היה מאמין שאנשים שנצמדים לאוכל ללא גלוטן יהנו
בדיוק כמו אנשים שאוכלים עם גלוטן
בסדרת קמחים של תמי יש מגוון של קמחים שבה תוכלו להנות מכל העולמות
הפעם הכנתי מקמח “סולת”(אורז) וקמח רב תכליתי קובה הורס ורך להפליא
מתכון לקובה:
שקית של קמח תמי סולת(אורז)
כוס קמח רב תכליתי
חצי כוס שמן
2 כוסות מים
כף מלח
מילוי בשר:
300 גרם בשר
חופן כוסברה קצוצה
בצל קצוץ דק דק
שן שום כתושה
מלח/כרכום
מערבבים הכל ביחד
מרק קובה:
בצל קצוץ
סלרי קצוץ
גזר חתוך לקוביות
3 סלקים חתוכים לקוביות
2 כפות רסק עגבניות
2 עגבניות מגורדות דק
2 כפות פפריקה
כף מלח
אופן ההכנה:
מתחילים מהמרק
מבשלים הכל ביחד ומנמיכים בלהבה הכי נמוכה
בצק קובה:
מערבבים את כל חומרי הבצק
ממתינים 2 דקות
ובעזרת ידיים משומנות מגלגלים כל כדור וממלאים בבשר
שמים בתוך סיר מרק ומבשלים חצי שעה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close