קובה סלק ללא גלוטן

2.6K

איזה כייף שאנו נמצאים בתקופה שהחידושים בתחום המזון
עולים על כל מציאות
מי היה מאמין שאנשים שנצמדים לאוכל ללא גלוטן יהנו
בדיוק כמו אנשים שאוכלים עם גלוטן
בסדרת קמחים של תמי יש מגוון של קמחים שבה תוכלו להנות מכל העולמות
הפעם הכנתי מקמח “סולת”(אורז) וקמח רב תכליתי קובה הורס ורך להפליא
מתכון לקובה:
שקית של קמח תמי סולת(אורז)
כוס קמח רב תכליתי
חצי כוס שמן
2 כוסות מים
כף מלח
מילוי בשר:
300 גרם בשר
חופן כוסברה קצוצה
בצל קצוץ דק דק
שן שום כתושה
מלח/כרכום
מערבבים הכל ביחד
מרק קובה:
בצל קצוץ
סלרי קצוץ
גזר חתוך לקוביות
3 סלקים חתוכים לקוביות
2 כפות רסק עגבניות
2 עגבניות מגורדות דק
2 כפות פפריקה
כף מלח
אופן ההכנה:
מתחילים מהמרק
מבשלים הכל ביחד ומנמיכים בלהבה הכי נמוכה
בצק קובה:
מערבבים את כל חומרי הבצק
ממתינים 2 דקות
ובעזרת ידיים משומנות מגלגלים כל כדור וממלאים בבשר
שמים בתוך סיר מרק ומבשלים חצי שעה

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close