קציצות קינואה ועדשים

2.3K

קציצות אלה עשירות בחלבון ובהחלט
יכולות להחליף ארוחת בשר בצהרים
ל25 קציצות
מתכון:
2 כוסות קינואה
3/4 כוס עדשים חומות
קישוא זוקיני מגורד
בצל גדול מגורד
גזר מגורד
4 ביצים
לבחירה 3 כפות
קמח עדשים,קורנפלור,תפו”א,טפיוקה
עשבי תיבול לבחירה
(פטרוזליה,כוסברה,שמיר,בצל ירוק)
מלח
כרכום
כמון
אופן ההכנה:
מבשלים את העדשים עם הקינואה ב700 מ”ל מים
וכפית מלח 20 דקות
סוגרים את המכסה עוד רבע שעה
מסננים ומצננים היטב
מעבירים את הקינואה והעדשים למעבד מזון גם את התבלינים
ומעבדים בערך דקה
מעבירים את הקינואה לקערה ומוסיפים את שאר החומרים
מערבבים היטב
יוצרים קציצות שטוחות ומטגנים בשמן זית

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close