קציצות קינואה ועדשים

580

קציצות אלה עשירות בחלבון ובהחלט
יכולות להחליף ארוחת בשר בצהרים
ל25 קציצות
מתכון:
2 כוסות קינואה
3/4 כוס עדשים חומות
קישוא זוקיני מגורד
בצל גדול מגורד
גזר מגורד
4 ביצים
לבחירה 3 כפות
קמח עדשים,קורנפלור,תפו”א,טפיוקה
עשבי תיבול לבחירה
(פטרוזליה,כוסברה,שמיר,בצל ירוק)
מלח
כרכום
כמון
אופן ההכנה:
מבשלים את העדשים עם הקינואה ב700 מ”ל מים
וכפית מלח 20 דקות
סוגרים את המכסה עוד רבע שעה
מסננים ומצננים היטב
מעבירים את הקינואה והעדשים למעבד מזון גם את התבלינים
ומעבדים בערך דקה
מעבירים את הקינואה לקערה ומוסיפים את שאר החומרים
מערבבים היטב
יוצרים קציצות שטוחות ומטגנים בשמן זית

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close