קרמבו אוורירי בטירוף

2.3K

הקרמבו הכי מושלם שתכינו ולמה?
בזכות המרנג השוויצרי לא תרגישו גרגירי סוכר
שומרים בהקפאה אבל המרנג לא ממש קופא
ניתן גם לשמור במקרר, אבל אני מכינה כמויות גדולות
שומרת במקפיא ויש לי קינוח פרווה מושלם זמין וטעים לכל מטרה
כמות 40 קרמבואים
מתכון:

עוגיה פריכה
200 גר חמאה/נטורינה
280 גר קמח
2 כפות אבקת סוכר
2 שקיות סוכר וניל
מרנג שוויצרי
6 חלבונים
כוס וחצי סוכר
ציפוי שוקולד
150 גר שוקולד מריר
40 גר חמאת קקאו(אם אין אז 3 כפות שמן)
אופן ההכנה:
בצק פריך:
במעבד מזון מכניסים את כל החומרים ומעבדים
עד שמתגבש בצק
מורידים את הבצק בין שתי ניירות אפיה
מרדדים לריבוע
קורצים עיגולים או כל צורה שתרצו
(אני קרצתי בחותכן בצורה פרח)
מכניסים ככה את הבצק למקפיא ל20 דקות
מוציאים וחולצים את הצורות
מניחים בתבניות ואופים ב170 מעלות בטורבו כ20 דקות
מרנג שוויצרי
לוקחים סיר קטן ממלאים אותו במים (כמות המים בערך רבע מגובה הסיר)
מרתיחים את המים
מניחים מעל את הקערה עם החלבונים והסוכר
אסור שהקערה תגע במים
לערבב כל הזמן עד שהסוכר נמס
מעבירים לקערת המיקסר ומקציפים
עד שמתקבל מרנג תפוח ואוורירי
מעבירים לשק זילוף עם צנטר חלק בגודל 8
מזלפים מעל העוגיה ומקפיאים לילה
ציפוי שוקולד:
ממסים הכל ומעבירים לכוס
אסור שהשוקלד יהיה רותח
טובלים כל קרמבו מניחים בתבנית
ניתן לשמור במקפיא

תראו איזה אוורירי בטירוף
Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close