רוגלאך ממכר

46K

אני מזהירה מראש שאת המתכון הזה רצוי להכפיל
כי אין יותר טעים ורך כמו ענן מהרוגלאך הזה ברגע
שמתחילים לטעום אחד אין סיכוי להפסיק
מתכון:
קילו קמח
2 כפות שמרים
5 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כפית מלח
3/4 כוס שמן
כוס מים (יתכן שתצטרכו עוד חצי כוס תשימו מים בהדרגה)
מילוי שוקולד:
200 גרם חמאה
3/4 כוס קקאו
2 כוסות סוכר
2 כפות פודינג ווניל
כפית קינמון(למי שאוהב)
לעבד הכל במעבד מזון למשחה חלקה
סירופ סוכר:

כוס סוכר
כוס וחצי מים
להרתיח הכל 10 דקות
ולמרוח על הרוגלאך שהם מוכנים
אופן ההכנה:
ללוש את כל חומרי הבצק במשך 10 דקות רצוף
ולהתפיח חצי שעה

אחרי שהבצק תפח תחלקו אותו ל6 עיגולים שווים
כל עיגול תפתחו לריבוע

כל עיגול תפתחו לריבוע

תמרחו מהמילוי שוקולד שהכנתם
תקפלו לחצי ותרדדו בעדינות את המלבן
את המלבן תחתכו למשולשים
תניחו ברווחים על התבנית ותתפיחו חצי שעה
אח”כ תמרחו חלמון עם קצת מים
ותאפו בחום 230 מעלות בטורבו
למשך 10 דקות בתבניות הבאות זה יכול גם להגיע ל7 דקות

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close