אני מזהירה מראש שאת המתכון הזה רצוי להכפיל
כי אין יותר טעים ורך כמו ענן מהרוגלאך הזה ברגע
שמתחילים לטעום אחד אין סיכוי להפסיק
מתכון:
קילו קמח
2 כפות שמרים
5 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כפית מלח
3/4 כוס שמן
כוס מים (יתכן שתצטרכו עוד חצי כוס תשימו מים בהדרגה)
מילוי שוקולד:
200 גרם חמאה
3/4 כוס קקאו
2 כוסות סוכר
2 כפות פודינג ווניל
כפית קינמון(למי שאוהב)
לעבד הכל במעבד מזון למשחה חלקה
סירופ סוכר:
כוס סוכר
כוס וחצי מים
להרתיח הכל 10 דקות
ולמרוח על הרוגלאך שהם מוכנים
אופן ההכנה:
ללוש את כל חומרי הבצק במשך 10 דקות רצוף
ולהתפיח חצי שעה
כל עיגול תפתחו לריבוע