אני מזהירה מראש שאת המתכון הזה רצוי להכפיל
כי אין יותר טעים ורך כמו ענן מהרוגלאך הזה ברגע
שמתחילים לטעום אחד אין סיכוי להפסיק
מתכון:
קילו קמח
2 כפות שמרים
5 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כפית מלח
3/4 כוס שמן
כוס מים (יתכן שתצטרכו עוד חצי כוס תשימו מים בהדרגה)
מילוי שוקולד:
200 גרם חמאה
3/4 כוס קקאו
2 כוסות סוכר
2 כפות פודינג ווניל
כפית קינמון(למי שאוהב)
לעבד הכל במעבד מזון למשחה חלקה
סירופ סוכר:
כוס סוכר
כוס וחצי מים
להרתיח הכל 10 דקות
ולמרוח על הרוגלאך שהם מוכנים
אופן ההכנה:
ללוש את כל חומרי הבצק במשך 10 דקות רצוף
ולהתפיח חצי שעה
![](https://yifaty.co.il/wp-content/uploads/2017/10/p-173-2.jpg)
כל עיגול תפתחו לריבוע
כל עיגול תפתחו לריבוע
![](https://yifaty.co.il/wp-content/uploads/2017/10/p-173-3.jpg)
![](https://yifaty.co.il/wp-content/uploads/2017/10/p-173-4.jpg)
![](https://yifaty.co.il/wp-content/uploads/2017/10/p-173-5.jpg)
![](https://yifaty.co.il/wp-content/uploads/2017/10/p-173-6.jpg)
אח”כ תמרחו חלמון עם קצת מים
ותאפו בחום 230 מעלות בטורבו
למשך 10 דקות בתבניות הבאות זה יכול גם להגיע ל7 דקות