שמרים במילוי שוקולד מיוחד

5.9K

אין תחליף למילוי הזה הוא מרכך את הבצק
והעוגה נשארת עסיסית לתקופה ארוכה
6 רולדות
מתכון:
מילוי שוקולד:
200 גרם חמאה/נטורינה קרה חתוכה לקוביות
3/4 כוס קקאו אכותי
כוס סוכר לבן
3/4 כוס סוכר חום כהה
200 גר שוקולד מריר
2 שקיות סוכר וניל
חצי כוס אבקת נוגט(אופציונלי) נותן טעם אגוזי
חלבון אחד(החלמון לבצק)
בצק:
קילו קמח
2 כפות שמרים
3/4 כוס סוכר
חצי כפית מלח
גרידה מלימון אחד
3 ביצים
אחד חלמון(החלבון למילוי שוקולד)
180 מ”ל שמן 3/4 כוס
200 מ”ל מים כוס
יתכן שתצטרכו עוד חצי כוס מים
סירופ סוכר:
כוס סוכר
כוס מים
מיץ מלימון סחוט אחד
להרתיח 10 דקות
אופן ההכנה:
מילוי שוקולד:
מכניסים למעבד את הקקאו ,הסוכרים,השוקולד המריר
וטוחנים לאבקה
מוסיפים את החמאה/נטורינה ומערבבים בפולסים
מוסיפים את החלבון וממשיכים לערבב
עד שנוצרת משחה חלקה ונוחה למריחה
בצק:
לשים את כל חומרי הבצק 10 דקות
מתפיחים חצי שעה
מחלקים את הבצק ל12 כדורים שווים
נותנים לכדורים מנוחה 10 דקות
לוקחים 2 כדורים מניחים אחד על השני
ומרדדים למרובע
מורחים שוקולד (לא למרוח הרבה הממרח חזק)
מגלגלים לרולדה חותכים באמצע
וקולעים לצורת בורג
מתפיחים שעה
מורחים ביצה
אופים בחום 190 מעלות בטורבו 17 דקות
מוציאים ומורחים בסירופ סוכר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close