עוגת קרם גבינה ריבת חלב ופקאן קלוי

16K

אחת העוגות הכי אהובות על ילדיי שילוב תחתית
קראנצית של לוטוס קרם גבינה ריבת חלב וקראנציות
של פקאן קלוי זהו שילוב של טעם מנצח
תבנית בקוטר 24
מתכון:
תחתית לוטוס:
250 גרם בסקויט לוטוס טחון דק
100 גרם חמאה מומסת
קרם גבינה:
4 ביצים
250 גרם גבינת ריקוטה
300 גרם גבינה לבנה 5%
200 מ”ל שמנת חמוצה 27%
40 גר’ פודינג ווניל (2 כפות)
2 שקיות סוכר וניל
100 גר’ סוכר (חצי כוס)
40 גר’ קורנפלור (2 כפות)
נוגטין פקאן
2 כוסות של פקאן קצוץ גס קלוי
3 כפות ריבת חלב 
20 מ”ל שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
תחתית לוטוס:
מערבבים את הבסקוויטים עם החמאה משטחים בתבנית
קרם גבינה:
מערבבים את כל החומרים ביחד לתערובת חלקה מאד
יוצקים מעל תחתית הלוטוס בזהירות
אופים בחום 130 מעלות בטורבו כשעתיים
מצננים היטב
נוגטין פקאן:
מחממים קלות את ריבת החלב עם החלב לתערובת חלקה ורכה
מורידים מהגז שופכים לתוכה את הפקאן קלוי
מורחים בזהירות מעל עוגת הגבינה ומכניסים לקירור

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close