זה בצק רך ונימוח בטירוף אופים ממש קצת 10 דקות זה מתייצב בחוץ ואז אפשר לשחרר מהתבנית.
לא לנסות לשחרר איך שזה יוצא מכוון שהם יתפרקו.
המילוי במקור עם קרמל לא התחשק לי להכין אז קניתי סוכריות טופי רכות והמסתי אותם עם שמנת מתוקה.
את האגוזים ניתן להחליף באיזה סוג שרוצים.
מתכון:
200 גרם חמאה קרה
80 גרם אבקת סוכר(3/4 חד פעמי חם)
250 גרם קמח(2 כוסות חד פעמי חם לא למלא עד הסוף)
50 גרם קקאו(חצי כוס חד פעמי חם)
3 חלמונים
מילוי:
חבילת טופי
250 מ”ל שמנת מתוקה 38% שומן
130 גרם אגוזים קצוצים דק(חד פעמי חם)
אופן ההכנה:
הכנת המילוי:
ממיסים את הטופי עם השמנת מתוקה על הגז
לתערובת חלקה ומעט סמיכה מוסיפים את האגוזים
מערבבים ומצננים.
מעבדים את כל החומרי הבצק במעבד מזון לבצק אחיד מניילנים ושומרים במקרר שעה.
מרדדים את הבצק קורצים עיגולים
ממלאים בעזרת כפית באמצע העיגול
וסוגרים לצורת אוזן המן
אופים בחום 180 מעלות 12 דקות