טורט סולת קוקוס ותפוז

6.1K

בעוגות טורט חשוב להשתמש בחומרים איכותיים כמו מיץ תפוז סחוט טרי..קוקוס איכותי..זה מקנה לעוגה טעם וארומה מיוחדים מאשר התחליפים סינטטים שסתם ממתיקים יתר על המידה את העוגה.
זאת עוגה שכולכם מכירים אני שיניתי את הכמויות על מנת שהעוגה תהיה יותר אוורירית ופחות דחוסה לכן המעטתי בכמות הסולת והוספתי יותר נוזלים וקמח..וכך העוגה קיבלה מרקם אוורירי ועסיסי..
מתכון:
5 ביצים
כוס שמן(200 מ”ל)
כוס מיץ תפוזים(220 מ”ל)
3/4 כוס סולת (100 גרם)
כוס קמח(120 גרם)
שקית אבקת אפיה
גרידת תפוז
גרידת לימון
כוס קוקוס(100 גרם)
חצי כוס סוכר(70 גרם) מעל העוגה ישפך סירופ סוכר לכן הפחתתי את כמות הסוכר בתוך העוגה..מי שרוצה יכול להוסיף יותר..
אופן ההכנה:
מפרידים את הביצים החלבונים מקציפים עם הסוכר.
את החלמונים..השמן..התפוזים..גרידת תפוז/לימון מערבבים ביחד מוסיפים להם את היבשים ובסוף את קצף החלבונים.
אופים בחום 160 מעלות במשך 30 או 40 דקות.
סירופ סוכר:
כוס וחצי מים (300מ”ל)
כוס סוכר(200 גרם)
מי וורדים(המלצה)
מרתיחים במשך 100 דקות עד שהסוכר נמס ושופכים באמצעות כף מעל העוגה כשהיא אפויה.
אני חוררתי את העוגה עם קיסם שהרוטב יחדור לפנים העוגה.
לתת לעוגה להצטנן עם הרוטב לפחות חצי שעה.

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close