עוגת גזר מקמח כוסמין 100% רכה בטירוף

6K

אחת העוגות המוצלחות הטעימות
וגם דיי בריאה ומזינה ביחס לעוגות
המסה מתאימה ל3 תבניות אינגלישקייק
מי שרוצה עוגות גבוהות במיוחד שיכין
ב-2 תבניות אינגלישקייק
או תבנית 24
מתכון:

300 גר’ גזר
80 גר’ שזיף שחור מיובש
(טוחנים את הגזר והשזיף במעבד מזון
לפירורים קטנים מאד מאד)
4 ביצים שלמות
150 גר’ סוכר חום כהה(3/4 כוס)
100 גר’ סוכר לבן(חצי כוס)
2 שקיות סוכר וניל
280 מ”ל שמן (כוס ורבע)
40 מ”ל דבש(2 כפות)
300 גר’ קמח כוסמין 100%
40 גר’ קמח(אבקת)שקדים
שקית אבקת אפיה
4 גר’ סודה לשתיה
כף נס קפה
אופן ההכנה:
מקציפים את הביצים שלמות עם כל הסוכרים
לקצף תפוח ובהיר
מנמיכים את מהירות המקסר למקסימום
מוסיפים את השמן והדבש
מערבבים את הקמחים הסודה אבקת אפיה נס קפה לתערובת אחידה
לאחר מכן מוסיפים אותה לקצף בתנועות עטיפה
מוסיפים את תערובת הגזר מערבבים קלות
יוצקים לתבניות
אופים בחום 160 מעלות 40 דקות או עד שהקיסם יוצא יבש
ניתן לפדר באבקת סוכר
או לשפוך מעט מייפל מלמעלה ואפשר גם בלי כלום

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close